Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2013

Παλιοσίδερα η "Φωνή της Ελλάδας";

H 900η ανάρτησή μας, δυστυχώς δεν είναι μια χαρούμενη ανάρτηση όπως θα τη θέλαμε. Είναι μια ακόμα ανάρτηση που περιγράφει την αναλγησία και ασυδοσία του κράτους. Μιας κυβέρνησης που λίγο ενδιαφέρεται για τους Έλληνες πολίτες - τόσο εντός, όσο και εκτός της χώρας. Έτσι αφού άφησαν την χώρα μας χωρίς δορυφόρο (διαβάστε εδώ αναλυτικά), αποφάσισαν τώρα να ξεπουλήσουν και τις κεραίες της "Φωνής της Ελλάδας" (ΕΡΑ-5).

Και η είδηση- ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ, που προέρχεται από το "ertopen.com" τα λέει όλα - χωρίς περαιτέρω ανάγκη σχολιασμού. Το τι έχουν στο μυαλό τους δεν το γνωρίζουμε - πάντως σίγουρα στα σχέδια τους δεν είναι "μια καλύτερη δημόσια τηλεόραση". Είναι μια δημόσια τηλεόραση, μικρή, άνευ θεαματικότητας και ακροαματικότητας, που θ' αφορά μόνο τους "δικούς τους" και θα επιτρέπει αργομισθίες έναντι μελλοντικών, παρόντων ή προηγούμενων εκδουλεύσεων. Ο πολιτισμός, η ενημέρωση και η επικοινωνία με τους Έλληνες και Ελληνόφωνους του κόσμου, αποτελούν σίγουρα πάρεργο, γι' αυτούς...

"Σβήνουν τη «Φωνή της Ελλάδας», τη συντροφιά των ναυτικών και της ομογένειας - Η ασυδοσία της κυβέρνησης και των Στουρνάρα, Καψή και Μάναλη δεν έχει όρια. Σήμερα το πρωί (Δευτέρα), στις εγκαταστάσεις των βραχέων της ΕΡΤ στην Αυλίδα,  εμφανίστηκε εκπρόσωπος εταιρείας που εμπορεύεται μέταλλα, ο οποίος φωτογράφισε τους ιστούς των κεραιοσυστημάτων των βραχέων. Σε ερώτηση των συναδέλφων της ΕΡΤ που εργάζονταν εκεί, απάντησε ότι η εταιρεία του είναι σε συνεννόηση με  το Υπουργείο Οικονομικών για να  δώσει προσφορά για την αποξήλωση των 39 ιστών των κεραιοσυστημάτων, την απομάκρυνσή τους από το χώρο και την αγορά των μετάλλων ως σκραπ, μετά την καταστροφή των μεταλλικών κατασκευών. Το όνομα της εταιρείας και ο αριθμός κυκλοφορίας του αυτοκινήτου είναι στη διάθεσή μας.Επισημαίνουμε ότι στην Αυλίδα, σε μια έκταση 1160 στρεμμάτων, είναι εγκατεστημένοι 39 μεταλλικοί ιστοί,  ύψους  από 30 έως 100 μέτρα ο καθένας, στους οποίους είναι τοποθετημένα τα κεραιοσυστήματα  των βραχέων που στέλνουν τη «Φωνή της Ελλάδας», την ΕΡΑ5, σε κάθε γωνιά της υφηλίου, σε όλες τις ηπείρους και ωκεανούς.Τα βραχέα άρχισαν  να λειτουργούν το 1938 και  έστελναν τη φωνή της πατρίδας στο αλβανικό μέτωπο. Οι μόνοι που τόλμησαν να τα κλείσουν ήταν οι ναζί, στη διάρκεια της κατοχής της χώρας μας. Μετά την απελευθέρωση δεν σταμάτησαν ούτε στιγμή να συνδέουν την πατρίδα με τους ναυτικούς μας και την ομογένεια.Η «Φωνή της Ελλάδας» μεταφέρει σε κάθε άκρη της γης την ενημέρωση, ψυχαγωγία, πολιτισμό και την παράδοση από την Ελλάδα, με προγράμματα σε 12 γλώσσες.Η ΠΟΣΠΕΡΤ, συναισθανόμενη την ευθύνη της μπροστά στην ανευθυνότητα  των κυβερνήσεων που παραγνωρίζουν τον εθνικής σημασίας ρόλο που επιτελεί η «Φωνή της Ελλάδας», διαχρονικά προσπαθεί να ξεπερνά τα προβλήματα που δημιουργούνται από τις προσπάθειες της κυβέρνησης να την κλείσει (επισυνάπτεται επιστολή με Α.Π. 1320, 3/10/2012).Αυτή τη φωνή της πατρίδας θέλουν οι «κυβερνήτες» μας να ξεριζώσουν και να αποκόψουν από τους ναυτικούς μας και ολόκληρο τον κόσμο, αποτιμώντας την ως παλιοσίδερα.Και μετά να ξεπουλήσουν έναντι πινακίου φακής το ισοπεδωμένο οικόπεδο, αφού έχουν εξαφανίσει την ιστορία της πατρίδας μας, που είναι γραμμένη σε κάθε σπιθαμή του."

Δεν υπάρχουν σχόλια: