Σάββατο, 14 Απριλίου 2012

Πασχαλινό διάλειμμα με Χάρυ Κλύνν, Λ.Λαζόπουλο, ΑΜΑΝ και "Όλα" / Κάλαντα Κεφαλονιάς

Χρόνια πολλά...Διαφορετική η σημερινή μας ανάρτηση με βίντεο και αποσπάσματα και σαφή χιουριστική διάθεση (ακολουθώντας την παράδοση που ξεκινήσαμε πέρσυ όπως μπορείτε να δείτε εδώ).

Το Πάσχα (και πέραν της θρησκευτικής του διάστασης που για τους Όρθοδοξους αποτελεί τη βάση της Χριστιανικής πίστης) το έχουμε συνδέσει ως Έλληνες με σειρά εθίμων όπως το κάψιμο του Ιούδα και το σούβλισμα του αρνιού. Για όσους δεν το γνωρίζουν όμως υπάρχουν και κάλαντα σε κάποιες περιοχές όπως την Κεφαλονιά...
Δεν είναι πάντα όμως όλοι όσοι συμμετέχουν σε μια γιορτή χαρούμενοι... Τι γιορτάζουμε όμως το Πάσχα; Μας λύνει την απορία η Σαμπρίνα...


Αφού το καλύψαμε αυτό ας περάσουμε σε μια (χιουμοριστικά παρουσιασμένη) τυπική σκηνή από ελληνικό στρατόπεδο την ημέρα του Πάσχα:


Δύο χρόνια πριν το 2010, ο Λαζόπουλος μιλάει για το Πάσχα, σήμερα τα πράγματα είναι χειρότερα:


Άλλη μια σειρά αστείων, Πασχαλινών, τηλεοπτικών σκηνών από την εκπομπή "Όλα" του Θ.Αναστασιάδη,Και διηγώντας να κλαις (;;;) - Οι Χάρυ Κλυνν και Γιώργος Παρτσαλάκης ως νεοέλληνες της δεκαετίας του 80:Και κλείνουμε με μια Πασχαλινή σκηνή από την ταινία "Ανθισμένη Αμυγδαλιά" του 1959 - Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: